Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estació de Sant Sadurní tornarà a controlar l’aparcament i a tenir una persona vendre bitllets

Fa uns cinc mesos Renfe va decidir que deixaria de vendre bitllets a l’estació de Sant Sadurní a través de la finestreta de l’estació, i que aquesta operació es feria només de manera automàtica amb màquines expenedores. Aquest fet comportava també que l’aparcament de l’estació deixés d’estar vigilat, i que quedés obert per a la utilització lliure dels veïns.

Aquests fets van provocar al cap de poc temps queixes dels usuaris i del mateix ajuntament, que veien els problemes sobre tot de la gent gran per comprar el bitllet i com l’aparcament es convertia gairebé en un cementiri de cotxes vells. L’alcalde de Sant Sadurní, Joan Amat, ha comentat a la nostra emissora que feia mesos que estaven en converses amb Renfe per tal de solucionar aquestes deficiències.

 

Tot sembla indicar, segons comenta Amat, que a primers de setembre o fins i tot un xic abans, es podria tornar a la situació i servei que hi havia fa uns mesos.

 

D’altra banda, l’alcalde de la capital del cava, ha recordat en una entrevista al programa A la fresca de Ràdio Vilafranca, que l’ajuntament continua amb la campanya de control sobre els contenidors de recollida selectiva, per tal de mirar de tallar les actuacions incíviques d’una part dels ciutadans que deixen les bosses fora dels contenidors corresponents. En aquest sentit, Amat ha comentat que s’han posat en aquestes dues setmanes més de 40 sancions.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: