Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament ofereix subvencions municipals per a la instal·lació d’ascensors

Les subvencions municipalss’ofereixen a propietaris i comunitats de propietaris per a la instal·lació d’ascensors en tots els edificis residencials i plurifamiliars.

L’import de la subvenció serà del 20% del cost total que genera la instal·lació de l’ascensor. Aquesta subvenció es considera complementària i addicional a les previstes en el Decret de regulació del Pla de rehabilitació d’habitatges de Catalunya que és d’un 45% per la instal·lació d’un ascensors o d’un 60% si a més es suprimeixen barreres arquitectòniques aconseguint un itinerari practicable.És necessari en tot cas haver sol·licitat dins l’any 2006, amb els requisits establerts, l’ajut de rehabilitació a la Direcció General d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb allò que disposa el Decret i disposar de la llicència urbanística municipal d’obres. Com ens explica el regidor d’urbanisme, Josep Colomé, la partida pressupostària existent per tot l’any 2006 és de 215.000 euros. El coordinador de govern, Ramon Xena, explicava que la instal·lació d’aquests ascensors revaloritzarà els pisos.L’atorgament de la subvenció es condiciona a l’existència de partida pressupostària, per la qual cosa es denegarà una vegada la partida s’hagi exhaurit. El 95% de la llicència d’obres és un altre dels ajuts municipals que s’atorguen. Per a més informació i la posterior tramitació les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina Local de l’Habitatge de l’Ajuntament de Vilafranca situada al carrer Banys, 11 baixos en horari de 12 a 14 de dilluns a divendres, o trucar al telèfon 93 892 02 20.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: