Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Finals de futbol sala i futbol 7

Ahir van tenir lloc les dues finals del torneig d’estiu de futbol sala. L’equip de Can Pepitus va resultar guanyador del torneig en guanyar l’equip del Fort Nicolàs Quitus. I, en el segon grup, els Tots Toles van derrotar els jugadors del Finques Vilafranca.

Ahir van tenir lloc les dues finals del torneig d’estiu de futbol sala. L’equip de Can Pepitus va resultar guanyador del torneig en guanyar l’equip del Fort Nicolàs Quitus. I, en el segon grup, els Tots Toles van derrotar els jugadors del Finques Vilafranca. El torneig d’estiu de futbol sala ha comptat amb la participació d’una desena d’equips i s’ha estat celebrat des de primers de juny. D’altra banda, el passat dimecres 26 de Juliol es van celebrar les finals corresponents a la lliga d’estiu de futbol 7. Es van disputar les finals de tres grups. Els dos equips protagonistes van ser els Dream Jocs i els Glover Trotters. Aquests últims van resultar guanyadors amb un marcador de 6 a 1.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: