Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal tramita ajuts per a instal·lacions d’aprofitament d’energies renovables

L’Institut Català d’Energia de la Generalitat ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds de subvenció per a la realització d’instal·lacions d’energies renovables corresponent a la convocatòria de l’any 2006.

Segons els casos, poden optar a aquests ajuts les empreses privades, les agrupacions d’empreses, les institucions sense ànim de lucre, les famílies o les comunitats de propietaris. Com a novetat en la convocatòria de 2006, els particulars, si ho volen, poden demanar directament els ajuts per a les instal·lacions d’energia solar fotovoltaica.El termini per a la sol·licitud dels ajuts és el dia 24 d’agost.. Les persones que hi estiguin interessades es poden posar en contacte amb els Serveis Tècnics del seu Ajuntament o amb l’Oficina Tècnica del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 62 51). També poden consultar la informació continguda a la web de l’Institut Català d’Energia, en l’apartat “Subvencions 2006” (www.icaen.net).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: