Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·lectiu Vilafranca afronta el curs vinent

El Col·lectiu Vilafranca continua la seva tasca per tal de fer una diagnosi de la Vilafranca actual. Els membres del col·lectiu han explicat recentment la feina que s’ha fet durant el curs i els objectius que tenen per al curs vinent.

El col·lectiu Vilafranca ha organitzat durant aquest curs diverses conferències i taules rodones per tractar alguns dels temes d’actualitat que afecten directament el desenvolupament de Vilafranca. Qüestions relacionades amb urbanisme, joventut o drets i obligacions dels ciutadans eren tractades en aquestes jornades que s’han anat fent des del mes de juny. Ara que ha acabat el curs 2005-2006, el col·lectiu Vilafranca afrontarà al setembre un nou trimestre de treball. Al desembre finalitzarà per tal de donar temps als grups polítics d’adoptar les propostes que es facin. A partir de tots els actes organitzats pel col·lectiu i d’aportacions a títol individual s’ha elaborat un document que recull la diagnosi de la situació de Vilafranca en diversos àmbits. Aquest document es farà accessible als ciutadans a partir del mes de setembre en noves jornades que es programin i s’hi podran afegir altres aportacions. El resultat serà el document final que oferirà una sèrie de conclusions sobre la realitat vilafranquina. El col·lectiu Vilafranca està treballant en quatre fases. La primera són les jornades obertes a tothom en què es parla d’un tema concret, com ara joventut, urbanisme, creixement o immigració. En aquestes jornades s’informa als participants a través de les intervencions de diversos experts. També s’incorporen aportacions individuals. Després es reelabora un esborrany i es presenta de nou en públic per afegir noves aportacions. Finalment, té lloc la redacció i publicació del document del col·lectiu, que té lloc cada quatre anys, abans de les eleccions municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: