Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dijous comença la festa major de Sant Martí amb el teatre i els balls com a protagonistes.

Dijous a 2/4 d’11 de la nit a la plaça Catalunya es projectarà una pel·lícula de cinema. Divendres a la tarda la pubilla, Assumpta Tristan, encendrà la tronada aèria que donarà inici als actes de divendres de la festa major martinenca. Tot seguit es farà la inauguració de diverses exposicions de dibuixos, murals, treballs d’artesania i manualitats.

A 2/4 d’11 de la nit hi haurà el castell de foc i tot seguit l’exhibició de foc amb els Diables Aristois. Seguidament Xavier Cadafalch farà el pregó de la festa major 2006. A les 12 de la nit hi haurà ball i concert a càrrec de l’Orquestra Costa Brava i a la 1 de la matinada Corre-bars amb la Xaranga Toquem-Toquem.A les 7 de la tarda de dissabte hi haurà la tradicional cercavila, i a 2/4 de 12 de la nit, el 10è concert antifeixista amb els grups Catalounge, Mamamilotas, Camarada Kalashnikov i ATK. A les 12 a la plaça Catalunya actuarà la Centauro i al finalitzar començarà l’empalmada fins a 2/4 de 8 del matí que es farà la botifarrada popular.Diumenge hi haurà un concert i ballada de sardanes amb la cobla sitgetana, a més d’un vermut popular. A les 8, i a 2/4 de 12 de la nit l’Orquestra Marina actuarà a la Plaça Catalunya.Els actes més destacats de dilluns 17 seran els actes infantils que es faran durant tot el dia, el sopar a la fresca i el teatre de la nit amb l’obra el Mètode Jrönholm de la companyia Joan Maragall. Joan Carayol, president de la Comissió de Festes de Sant Martí ens explicava que aquest és un dels principals actes de la festa major.La festa major de Sant Martí es tancarà dilluns després del teatre amb una traca de fi de festa que encendrà la pubilla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: