Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continuen les obres del nou auditori de Vilafranca

Les obres del nou auditori de Vilafranca continuen amb el ritme previst i la primera fase estarà finalitzada de cara a la primavera. Avui tenia lloc una reunió amb l’equip d’arquitectes per tal de definir els treballs de les següents fases.

El nou auditori de Vilafranca continua prenent forma durant els darrers dies. El fet que no hagi plogut ha beneficiat el bon ritme dels treballs que s’estan executant a la zona esportiva. Concretament, ara s’està fent l’estructura de la sala gran de l’auditori i, aviat, es començarà a construir la part superior de l’edifici. També s’han col·locat els pilars de la zona de bar, de hall i de magatzem, a més, dels pilars de l’espai on hi haurà els vestuaris. D’altra banda, s’ha fet la cimentació de la sala petita de l’edifici. Els treballs de la primera fase està previst que acabin a l’abril o el maig. Els responsables de les obres esperen que pugui quedar tota la zona interior coberta abans que arribin les habituals pluges de finals d’estiu, que podrien retardar el desenvolupament de les obres. D’aquesta manera es podria treballar amb més tranquil·litat a l’interior i solucionar els aspectes tècnics. Dins d’aquests aspectes s’inclou la grada retràctil i l’escenari que puja i baixa. Un cop estigui acabada aquesta primera fase, els treballs d’edificació continuaran. En aquest sentit, avui tenia lloc una reunió amb l’equip d’arquitectes per tal de definir que es farà en les següents fases.L’auditori ha rebut una subvenció per part del Departament de Cultura de més de 800.000 euros que, probablement, permetrà acabar més detalls de l’edifici en la següent fase. El més probable és que s’acabi la sala petita, l’equipament tècnic d’aquesta i la gran i la sala d’entitats. Si, per manca de temps, queda alguna cosa per fer, serà la urbanització exterior de l’auditori. La prioritat, ara per ara, és acabar el primer edifici i l’equipament tècnic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: