Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU ha presentat al.legacions al projecte de parc eòlic de Pontons

En aquests moments tot i que encara no es disposa de la compatibilitat urbanística per instal•lar en l’extensa Zona Forestal fins avui encara protegida els parcs eòlics projectats a Pontons, l’Ajuntament ha sol•licitat la LLicència d’Activitats, condicionada evidentment a què s’aprovi la modificació de les Normes Subsidiàries i de Planejament.

L’Ajuntament també ha sol•licitat la Llicència Ambiental de l’activitat esmentada, i l’Oficina de Gestió Ambiental Unificada ha realitzat l’anàlisi de la suficiència del projecte i de la documentació tècnica que l’acompanya de la que se’n desprèn que no és suficient i demana que la promotora aporti informació complementària en resposta al tràmit de suficiència i idoneïtat. Aquests dies aquesta informació complementària ha estat a exposició pública a fi i efecte que un cop revisada, si es creia convenient, es poguessin presentar les corresponents al•legacions.Donat que s’han detectat deficiències en aquesta documentació complementària, s’han redactat al•legacions per aquest tràmit. Les persones que presenten les al•legacions, superen les 150. CIU Pontons, considera que aquests projectes de parcs eòlics, els 35 aerogeneradors a tan sols 700 metres del nucli urbà de Pontons, representen una important agressió a la qualitat de vida dels ciutadans de Pontons i al medi natural de gran vàlua del què actualment encara gaudeix el municipi i confia plenament en què els Departaments implicats de la Generalitat, considerin el què això significa pels ciutadans.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: