Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Veïns de la Font del Bosc i Sant Elies recullen signatures protestant per el funcionament de Correus

Donat el mal funcionament de correus les associacions de Veïns de La Font del Bosc i Sant Elies estan realitzant una recollida de signatures entre tots els perjudicats per manifestar el seu malestar i la seva preocupació amb el mal funcionament de correus.

Els veïns es queixen que ja fa molt temps que correus està saturat. Com comentava a la nostra emissora l’alcalde de Mediona, Servand Casas, en poblacions tant disperses com Mediona dues persones no poden atendre als més de 50 km de carrers amb els que compta el municipi, i si a sobre no es cobreixen les baixes el servei deixa molt que desitjar.

 

També cal subratllar la realitat d’interinatge que viu el personal de Correus que, a més de la seva inseguretat laboral han d’aportar el local. En aquest sentit, Casa comentava que des de l’ajuntament no se’ls pot facilitar un local ja que no se’n disposa.

 

Les principals situacions viscudes es poden resumir en llargs períodes sense cartes, acumulació de feines que obliguen a endarreriments de fins a 15 dies i cartes mal repartides per desconeixement del personal entre d’altres.

 

Des de l’Ajuntament es refermen que han fet arribar les queixes a Correus, però que aquestes grans empreses sovint no tenen en compte les necessitats d’aquests municipis petits. A més, en el cas de Mediona s’ha duplicat la població, però no el servei que ofereix Correus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: