Dissabte, 24 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Revolta 21 comença la seva gira

El grup penedesenc Revolta 21 va presentar divendres al bar musical la Moderna la seva gira titulada Fins que les coses canviïn. La formació de hardcore està treballant en un nou disc que sortirà a la llum l’any que ve.

La Moderna va acollir ahir a la nit el concert de la gira Fins que les coses canviïn dels penedesencs Revolta 21. Tot i que ja havien fet un parell de concerts anteriorment, l’actuació d’ahir servia per presentar aquesta gira que els ha de portar per arreu de Catalunya. La gira es basa en el treball discogràfic del grup del 2004 No oblidis mai, un treball que continuen explotant. Revolta 21 és va formar l’any 2000 tot i que amb un altre format que incloïa una secció de vent. L’any 2003, el projecte va quedar més definit i el grup es va decantar definitivament pel hardcore i el metal. De totes maneres, però, dins de la formació hi ha influències ben diverses. El quintet aprofitarà la gira per anar preparant el seu nou treball discogràfic, que veurà la llum l’any 2007.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: