Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou aparcament al barri de Les Clotes

S’urbanitza un solar a Les Clotes on hi haurà un aparcament de 25 places. La setmana passada van començar els treballs d’urbanització d’un solar de propietat municipal situat al carrer Torrelles de Foix, al barri de les Clotes.

Aquest solar, situat davant de l’Institut Milà i Fontanals i que s’utilitzava fins ara com aparcament, serà urbanitzat anivellant-ne el terreny i pavimentant-lo amb una capa de sauló compactat, es delimitaran les places d’aparcament amb vorada i es crearan dos guals d’entrada per a la vorera del carrer Torrelles de Foix per regular l’accés dels vehicles. En total, aquest aparcament tindrà una capacitat de 25 places i, a banda de l’aparcament, també es faran dues voreres enfront dels edificis del voltant, es repassarà el mur posterior, es plantaran arbres i arbustos i s’hi col.locaran bancs. Els contenidors de recollida selectiva que actualment hi ha en aquest solar seran recol.locats al carrer Torrelles de Foix. Els treballs d’urbanització d’aquest solar tenen un import d’uns 28.000 euros i la seva durada serà d’un mes aproximadament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: