Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Música per als més petits

Ahir els més petits de la llar d’infantsPicarol van tenir la seva primera estrena dalt d’un escenari. L’auditori municipal de Montserrat Junyent va acollir un concert interpretat pels alumnes de la Llar d’infants.

La sala de l’Auditori de Montserrat Junyent es va omplir de pares que no volien perdre’s la primera actuació dels seus fills dalt d’un escenari i van captar aquell moment amb camàres fotogràfiques o amb camàres de filmar, qualsevol de les dues opcions era bona. Els nens uniformats amb una camisa blanca i uns pantalons curts vermells van delectar amb les seves veus i les seves passes. El concert estava format per cançons de peixos, ocells, animals, jocs rítmics i Dansa. Coincidint aquest any amb l’aniversari de Mozart, l’escola va voler aprofitar l’ocasió perquè els nens petits fessin referència a l’artista interpretan Cada dia al dematí iQuan les oques van al camp. La llar d’infants també va voler tenir en compte als pares i amb la cançó de cloenda de l’acte els nens van animar als seus pares a participar en la melodia. Una audició que va fer gaudir tant als fills com els pares.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: