Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marta Martínez, nova cap dels Serveis Tècnics

<p align="left">La setmana passada es va presentar oficialment la persona que relleva Quim Gascó com a cap dels serveis t&egrave;cnics de l&rsquo;ajuntament de Vilafranca. Recordem que Gascó ocupa ara el c&agrave;rrec de Director General d&rsquo;Habitatge a la Generalitat de Catalunya.

Marta Martínez &eacute;s la nova cap dels serveis t&egrave;cnics municipals des del passat 1 de juny. Martínez substitueix l&rsquo;anterior cap dels serveis, Quim Gascó, que va acceptar la proposta de ser director general d&rsquo;habitatge a la Generalitat de Catalunya.

Marta Martínez &eacute;s arquitecta i va entrar a l&rsquo;ajuntament de Vilafranca l&rsquo;any 1999 com a refor&ccedil; al servei de Planejament i llic&egrave;ncies. Poc despr&eacute;s, dins dels serveis t&egrave;cnics de l&rsquo;ajuntament es van crear dos serveis diferenciats. D&rsquo;una banda, el de projectes i obres i, de l&rsquo;altra, el de planejament, llic&egrave;ncies i disciplines. Martínez va ser la responsable d&rsquo;aquest últim. Martínez va ser presentada oficialment dilluns passat en una roda de premsa en motiu de l&rsquo;obertura de la connexió de l&rsquo;Avinguda de la Pelegrina amb la carretera de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: