Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern defensa la seva gestió i afirma que disposa de 900.000€euro; per inversions a

Després de les declaracions que feia ahir el grup municipal de CiU, el portaveu de l’equip de govern, el socialista Francisco Romero, ha volgut explicar que des de l’ajuntament s’estan fent actuacions a tots els barris vilafranquins i algunes d’elles estant a punt de començar com l’aparcament a tocar de l’hospital, que ha de tenir 160 places.

 

 

 

Romero també comentava que des de l’ajuntament es busca sovint finançament extern que pugui ajudar a tirar endavant aquests grans projectes, i que una de les possibles fonts d’ingressos era la llei de barris. Tot i reconèixer que eren conscients que era difícil, l’equip de govern va decidir presentar els projectes del barri de l’Espirall. Romero criticava també l’actitud de CiU, titllant-la d’electoralista, al voltant del resultat d’aquesta demanda de subvencions.  

 

Pel que fa als diners destinats a projectes als barris, Romero ha especificat que son 900.000€ que es destinaran a actuacions a tots els barris de la vila i que els diners es van aprovar en una modificació de pressupost.

 

El portaveu de l’equip de govern recordava que és cert que a l’Espirall hi ha previstes actuacions importants com ara l’aparcament al costat de l’hospital i les modificacions al camp de futbol; però que hi havia un projecte important també per a tots els barris de la vila, com és la possibilitat d’instal·lar ascensors a aquells edificis que no en tinguin; i que també forma part d’aquest paquet d’inversió de 900.000€. Romero però apuntava també que de totes maneres l’equip de govern no deixarà de mirar d’aconseguir finançament extern ja sigui per aquestes actuacions o per d’altres de futur de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: