Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Anxeneta finalitza amb èxit de participació en la commemoració del seu 25è aniversari

Un any més el pavelló d’hoquei de la zona esportiva s’omplia d’activitat a primers de juny per tal d’acollir el torneig d’hoquei base de l’anxeneta, que organitza el club patí Sant Ramon. Aquesta edició enguany tenia un aire peculiar ja que servei per commemorar els 25 anys del torneig

 

 

Per tant la majoria d’actes s’emmarcaven amb voluntat de celebració, i donant més relleu encara als aspectes socials d’aquest torneig, que sempre han tingut molta importància. Entre els actes de caire més social hi havia la presentació del llibre que ha escrit el periodista Ricard Vinyals i en que es recull a banda de la història d’aquests 25 anys del torneig, la de l’hoquei a Vilafranca.  

 

El torneig a banda d’aquestes qüestions socials com ara les actes de reconeixement a les persones que han participat i impulsat l’Anxenata en aquests 25 anys que es va fer diumenge; es va iniciar dissabte amb el acte de presentació i els primers partits que van servir per iniciar la part competitiva del torneig. En aquest apartat, Josep Gomà explicava diumenge després de la cloenda que la valoració era positiva tant per el nivell dels equips participants com per la presència de públic que un any més ha estat important

La cloenda com sempre es va fer diumenge al vespre amb el lliurament dels trofeus als equips guanyadors i preparant ja d’alguna manera l’edició del proper any.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: