Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Vilafranca va visitar el barri del Centre

En el marc de les visites que està duent a terme l’alcalde de Vilafranca en les darreres setmanes, ahir va ser el torn del Centre Vila. Marcel Esteve, acompanyat de diversos regidors i tècnics municipals va fer una passejada per el barri acompanyat de membres de l’associació de veïns del Centre Vila i es va acostar fins a diversos equipaments i entitats per conèixer el seu estat i funcionament.

Esteve va recordar que en aquests moments s’estan fent projectes importants al barri, com per exemple la remodelació de la rambla de Nostra Senyora.

 

Els representants municipals es van acostar també fins a l’escola Estalella, que enguany celebra els seus 50 anys, i van poder comprovar les darreres reformes que s’han fet en aquest centre darrerament.

 

La propera setmana Marcel Esteve s’acostarà fins al barri de les Clotes, per visitar també els equipaments i centres educatius del barri.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: