Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ADIF licita el contracte per el control de les obres de integració del ferrocarril a Vilafranca

Aquest contracte, que ha estat licitat avui per un import de més d’1 milió d’€, te com a objectiu la prestació dels serveis d’assistència i recolzament tècnic a la direcció de l’obra i el seguiment dels treballs del projecte d’integració ferroviària a Vilafranca, en la línia del tren d’alta velocitat.

<p align="left">El projecte d&rsquo;integració contempla la cobertura de la via actual i de la futura plataforma de la línia d&rsquo;alta velocitat al seu pas per Vilafranca, el que ha de permetre el tr&agrave;nsit de persones i vehicles per sobre d&rsquo;ella. Per fer-ho possible, segons la nota que ha fet pública ADIF, s&rsquo;est&agrave; procedint a la construcció d&rsquo;un fals túnel que ha de ser la llosa de cobertura; i s&rsquo;han d&rsquo;adaptar els murs existents.

<p align="left">A m&eacute;s, les obres previstes a Vilafranca contemplen la construcció de diversos passos superiors i inferiors per vehicles i vianants; un viaducte de 55 metres de longitud i un pas inferior a banda de garantir la permeabilitat a les zones rurals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: