Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La situació dels drets humans a Txetxènia va centrar ahir l’activitat a la biblioteca Torras i Bages

La presentació d’aquest llibre es va fer a la biblioteca Torras i Bages, en una activitat organitzada per Amnistia Internacional de l’Alt Penedès per tal de parlar sobre la situació dels drets humans a la Federació Russa, i centrant-se en parlar de la qüestió Txetxena.

 

La importància del tema la va acostar el president del Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals, el CIEMEN, que va explicar que difícilment es podrà assolir la democràcia a la Federació Russa sense solucionar la problemàtica del poble Txetxè.

 

El llibre ha vist la llum de la mà de l’editorial Ciutat Vella, i el seu editor, David Serra, comentava que el llibre és una bona eina per acostar-se a la realitat de Txetxènia, tot i que evidentment no és imparcial.  

 

El llibre de fet ha estat possible gràcies al treball del comitè Txetxènia de França, que son els que s’han responsabilitzat de recollir la informació que ofereix el llibre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: