Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eva Miquel exposa "Desdedins" a la Palma XII

Eva Miquel exposa aquests dies a la Galeria Palma XII, una mostra que barreja vídeoart i fotografia, sota el títol de “ Desdedins”. Amb aquesta exposició la Palma XII tanca la temporada d’exposicions 2005.2006

Aquesta és ja la quarta exposició d’Eva Miquel en aquesta galeria. En aquesta ocasió s’agencia les dues sales de la galeria per presentar diverses fotografies i peces de videoart. El vídeo Distància va ser realitzat a mitjans del 2005 i va ser finalista del premi “Ingenio 400 “ en l’apartat de videoart. En la segona sala de la galeria podrem veure dues video-instal.lacions pertanyents a la sèrie “entre la mirada i la distància”. Treballs on l’artista segueix endinsant-se en realitats, contextos i situacions inquietants.

En aquesta exposició també es poden veure dues noves sèries de fotografies: visions de silenci i Distàncies d’artifici, on l’artista ens parla del descobriment de mirar. També es mostren noves fotografies de la sèrie “ Entre la mirada i la distància” que capturen paisatges marins ingràvids. Eva Miquel és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i entre les darreres exposicions, se’n pot destacar la de la Maison de la Catalogne, París.L’exposició es podrà visitar fins el proper 15 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: