Divendres, 23 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal col·labora en l’organització de la Trobada de Colles de Diables de l’Alt Penedès

La Trobada se celebrarà en el marc dels actes commemoratius del 25è aniversari de la creació de la Colla de Diables de les Gunyoles, que va actuar per primera vegada a la Festa Major de les Gunyoles de l’any 1981.

Des d’aleshores, la Colla ha tingut tan bona acollida al poble que l’any 2003 es va crear també una colla petita i actualment, dels 300 habitants que té el nucli de les Gunyoles, 62 persones són diables.Els actes del 25è aniversari de la Colla de Diables de les Gunyoles tindran lloc els dies 30 de juny i 1 de juliol. El divendres 30 es farà un correfoc amb els diables i ex-diables de les Gunyoles, i el dissabte 1 de juliol es farà el correfoc amb la resta de colles de diables de l’Alt Penedès.Està previst que hi assisteixin la pràctica totalitat de les 25 colles de diables no centenàries de la comarca, per la qual cosa el Consell Comarcal ha valorat que es tracta d’un acte cultural d’arrel tradicional amb participació de grups de tota la comarca i ha resolt favorablement la sol·licitud de subvenció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: