Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Complex Aquàtic ja ha iniciat l’horari d’estiu

El complex aquàtic ha iniciat ja les seves activitats d’estiu. A banda dels cursos i activitats per a nens i adults i la continuïtat d’alguns dels cursos que ja es realitzaven a l’hivern també es pot gaudir de la piscina descoberta i del servei de bibliopiscina. Una bona alternativa per als dies de calor.

El passat 12 de Juny ja s’obrien les instal·lacions descobertes del complex aquàtic de Vilafranca. La piscina descoberta restarà oberta fins el proper 11 de setembre per totes aquelles persones que vulguin gaudir de l’aigua i suportar millor la calor de l’estiu. Els horaris de la piscina descoberta es divideixen en dues fases. Fins el proper 20 d’agost la piscina descoberta estarà oberta de les 11 del matí i fins les set de la tarda i a partir del 21 d’agost des de les 10 del matí i fins les nou del vespre. Els caps de setmana i festius la piscina descoberta obrirà des de les 11 del matí i fins les nou del vespre. Aquest és una espai pensat per a les activitats lúdiques tot i que es reserven tres carrils per a la natació.Per altra banda també continua oberta la piscina coberta, destinada exclusivament a la natació la pista coberta. Els horaris d’aquest espai són des d’ahir i fins el 20 d’agost de dilluns a divendres de 7 del matí i fins les 10 del vespre i els caps de setmana i festius d’onze del matí a set de la tarda.El complex aquàtic també continua les seves activitats amb cursos de natació per a l’estiu tant per a infants a partir de cinc mesos com per adults. Uns cursos que són tant de natació com de gimnàstica.Pels infants aquest estiu també es fan cursos d’aeròbic de terra i aquàtic per a nens i nenes de 12 a 16 anys. Segueixen també aquest estiu les activitats per a embarassades. Un bon grapat d’activitats per omplir les hores que ens deixa lliures l’estiu i per passar la calor.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: