Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua el cicle de projeccions de muntanya del CEP

Les projeccions del cicle del Centre Excursionista del Penedès han continuat aquesta setmana amb l’experiència viscuda pels expedicionaris de l’Agrupació Excursionista La Talaia de Vilanova. L’Agrupació feia 50 anys i ho van celebrar fent el seu primer 8.000.

El pati de l’Escorxador estava ple de gom a gom de persones interessades en escoltar l’experiència dels expedicionaris i poder veure les fotografies de l’expedició. Pel 50è aniversari de l’Agrupació Excursionista La Talaia, de Vilanova i la Geltrú, el grup d’escalada i alta muntanya va organitzar una expedició de l’entitat, la ciutat i la comarca a un cim de 8.000 metres, el Cho Oyu, al Nepal. Els expedicionaris de La Talaia van estar al Nepal durant un mes i mig. La propera sessió del dotzè cicle de projeccions de muntanya tindrà lloc el proper dia 27 de juny i anirà a càrrec de Joan Borràs, bomber del Grup de Rescat i Actuacions Especials de la Generalitat, que parlarà de “Rescat de muntanya. Seguretat i risc”.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: