Divendres, 23 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Com passen els gegants, una exposició sobre la diada de la vigília de Corpus

Ahirs’inaugurava l’exposició Passen els gegants a la capella de Sant Pelegrí. La inauguració tenia lloc després de la taula rodona sobre el Corpus i els gegants de Vilafranca.

La mostra que es pot visitar aquests dies a la Capella explica com va néixer la festivitat del Corpus, al segle XIII, i com va anar evolucionant la processó. A Vilafranca, la processó va anar incorporant la participació de l’àliga, el drac i els gegants. La mostra ha estat elaborada per l’arqueòleg Josep Maria Feliu i l’estudiós Joan Solé Bordes. Romandrà oberta fins al 16 de juliol i es pot visitar divendres de sis a nou del vespre i dissabtes i diumenges de dotze a dues i de sis a nou.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: