Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un vi de bodegues Torres es va servir en la recepció que es va fer a Madrid a la presidenta de Chile

Dimarts les instal.lacions de Bodegues Torres de Mas Rabell de Fontenac van acollir la tradicional entrega de premis a la millor qualitat de la collita als seus proveïdors.

En aquesta ocasió l’acte va canviar l’ordre habitual perquè Miquel Torres havia de marxar cap a Madrid per assistir a la recepció que es feia al Palau Reial, a la presidenta de Chile. Un sopar en el que es va servir el vi Mas la Plana de Torres. Per aquest motiu el lliurament de premis es va fer abans del dinar que Torres ofereix a tots els premiats. El millor raïm de la varietat Parellada de la collita del 2005 ha estat el de Joan Pons del Pla de Manlleu. L’ull de llebre premiat per Torres va ser el de Joan Boldú, de Verdú. El moscatell de Daniel Figueres de Sant Martí Sarroca, el Chardonnay de Joan Batalla de Rodonyà i el Merlot de Josep Duran de Cabrera d’Igualada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: