Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sopar de fires per anar fent boca

Les fires de maig 2006 van arrencar ahir amb un sopar tertúlia que va tractar el tema de la innovació. Joan Carles Fajardo va parlar de la innovació a l’abast de tothom davant d’unes quaranta persones. D’aquesta manera es donava el tret de sortida a les fires.

 

Les fires de maig o dels enamorats arrencaven ahir a la nit amb un sopar al Centre Àgora en el transcurs del qual es van debatre qüestions relacionades amb la innovació a les empreses. Joan Carles Fajardo, economista i cap de l’Àrea d’Innovació i Organització de Cetemmsa, va ser el ponent que, sota el títol “Innovació a l’abast de tothom”, va explicar els mecanismes essencials per innovar a les empreses, siguin de la mida que siguin.

Fajardo va elogiar les iniciatives que tenen lloc a la comarca però també va destacar que, en aquest àmbit, sempre cal estar atent i avançar. El ponent va posar de manifest que cal familiaritzar-se amb el concepte de la innovació i sistematitzar-la, a més de creure’s que és necessària per al bon desenvolupament del comerç o de l’empresa, en general.

El sopar tertúlia va comptar amb la presència d’unes quaranta persones del Patronat de Comerç i Turisme i de la Comissió de Fires i, de fet, es tracta de la tradicional jornada de formació que es fa habitualment abans de les fires en un nou format que ha estat molt ben acceptat.

 

 

D’aquesta manera es dóna inicia a les fires de maig o dels enamorats, que s’inauguren oficialment el divendres dia 19 de maig.  

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: