Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reunió informativa a l’Espirall sobre el projecte presentat a la Llei de Barris de la Generalitat

Demà a les 12 del migdia, tindrà lloc al local de l’Associació de Veïns de l’Espirall, a la plaça del Dr. Bonet, una reunió en què els representants de l’Ajuntament, encapçalats per l’alcalde Marcel Esteve, informaran el veïnat sobre les actuacions incloses en el projecte que l’Ajuntament de Vilafranca ha presentat per ser subvencionat a la convocatòria pública d’ajuts per a la millora de barris, l’anomenada Llei de barris de la Generalitat de Catalunya.

Tal com s’havia anunciat, l’Ajuntament de Vilafranca ha optat enguany per presentar el barri de l’Espirall a aquesta convocatòria de subvencions, després que en les dues anteriors convocatòries va presentar el barri del Centre sense que fos sel.leccionat. El passat mes de març i per tal d’adequar el projecte a les necessitats reals del barri, va tenir lloc una jornada de participació en què un grup de representants d’associacions i entitats del barri de l’Espirall van debatre i van fer tot un seguit d’aportacions que van enriquir la tasca de l’equip redactor del projecte. La reunió de dissabte vinent té l’objectiu d’informar sobre totes les actuacions que es van presentar en el projecte que optarà a la Llei de Barris. A la reunió es convida tot el veïnat del barri de l’Espirall i especialment totes les entitats que van participar en la primera jornada celebrada el mes de març..

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: