Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òpera Joies exposa les peces de Lou andrea Savoir

Andrea Lou és la guanyadora dels premis Enjoia’t 2005 del FAD en la categoria d’estudiant

Aquesta orfebre va néixer a París. Es va llicencair en Belles arts a caball entre París i Nova York i va ser en una de les dues estades que va realitzar a Sant Miquel de Allende , Mèxic, on va descobrir el treball amb els metalls, obtenint el títol de llicenciada en Plateria. L’any 2005 es proclamava guanyadora del Premi Enjoia’t orfebres Fad en la categoria d’estudiant, gràcies a les seves peces amb or i plata. Unes peces que aquests dies es poden veure a l’espai Ôpera Joies, ubicat al passeig Enric Regull 6.

La curiositat de la Lou l’ha portat a investigar sobre els materials i les formes que se’n deriven. Sense partir d’unes formes base o una idea preconcebuda es a partir del treball amb el material que surt el resultat en forma de peça. Figures sinuoses i suaus on es combina l’or i la plata, on es mostre un reflex sensual d’aquest procés de creació a partir de la curiositat. L’or guanya protagonisme però en aquestes composicions.

 

El premi Enjoia’t és l’únic premi a nivell estatal que recolza i dona a conèixer les creacions més avançades de la joieria actual. Una plataforma que ajuda als creadors a desenvolupar els seus treballs.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: