Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Novetats de la Festa Major 2006

Montse Poch serà la dissenyadora del cartell de la Festa Major 2006.

Els administradors de la Festa Major 2006 van presentar ahir la dissenyadora i van explicar també altres novetats que es començaran a veure per Fires de Maig.

Els cinc administradors van presentar ahir la persona que s’encarregarà de l’elaboració del cartell de la Festa major 2006. La dissenyadora Montse Poch serà l’autora d’aquesta part tan important de la imatge de la festa. Poch va explicar que la idea del cartell li rondava pel cap des de feia molt de temps i, tot i que no va voler desvetllar molts detalls, va afirmar que es tractarà d’un muntatge fotogràfic i que no està dedicat a cap ball en concret. Montse Poch ja va ser autora de l’obsequi de l’any 1996, un rellotge de paret. La presentació de l’autora del cartell no va ser la única novetat que es va presentar. Els administradors també van explicar que, per fires de maig, ja es podran comprar les samarretes de la festa major. N’hi haurà de totes les talles i de diferents colors i el disseny d’aquestes ha estat encarregat a l’empresa navarresa Kukuxumuxu.

Les samarretes, junt amb tota la resta de productes de mercadotècnia com el cava, polseres i mocadors castellers, es podran comprar a l’estand dels administradors a les fires de maig des del proper divendres 19 de maig. I serà allà on, el dissabte dia 20 a les 12 del migdia, tindrà lloc la signatura del conveni de les colles castelleres que actuaran per Sant Fèlix i sorteig per l’ordre de l’actuació. Els representants dels Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa, la Vella de Valls i la Joves de Valls coneixeran l’ordre d’actuació davant de tothom que s’acosti a l’estand dels administradors.

Els administradors van anunciar també que el període per inscriure’s als goigs s’amplia fins al 19 de maig i van animar sobretot els homes, ja que de moment hi ha descompensació entre veus masculines i femenines. Les inscripcions es poden fer a l’escorxador i el primer assaig tindrà lloc el 25 de maig a dos quarts de deu a l’Ateneu Municipal.

Una altra novetat és que s’ha recuperat la comissió que s’encarregui de la festa major dels petits, que comptarà amb balladors, ex balladors, representants dels administradors i del servei de cultura i mares i pares. Aquesta comissió vetllarà sobretot pel desenvolupament de la cercavila del dia 1 a la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: