Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neteja de pintades i graffitis

Avui ha començat a Vilafranca un procés de neteja de pintades i graffitis. L’empresa Kloter és l’encarregada de dur a terme aquests treballs i ho fa amb mètodes molt estudiats i màquines hidronetejadores d’aigua calenta que permeten recuperar les façanes com si mai abans haguessin estat pintades.

Avui ha començat a Vilafranca un procés de neteja de pintades i graffitis. L’empresa Kloter és l’encarregada de dur a terme aquests treballs i ho fa amb mètodes molt estudiats i màquines hidronetejadores d’aigua calenta que permeten recuperar les façanes com si mai abans haguessin estat pintades.

L’Ajuntament de Vilafranca ha contractat aquesta empresa per tal de mantenir netes les façanes i els carrers de la vila. Aquesta neteja es fa de manera molt rigorosa tenint en compte les diferents superfícies on es troben les pintades i el material que s’ha fet servir per fer-les. Amb aquesta precisió s’assegura un alt percentatge d’èxit alhora de recuperar la paret que havia estat embrutada.

Els productes que aquesta empresa fa servir són àcids i dissolvents orgànics que respecten al màxim les superfícies tractades sigui quin sigui la seva composició: marbres, guix, ciment o ceràmica entre d’altres. Klotter també té en compte les condicions meteorològiques ja que la pluja o les temperatures baixes poden obstaculitzar el procediment.

La temperatura de l’aigua amb la que es treballa és molt elevada, uns 90º© a una gran pressió gràcies a les modernes màquines hidronetejadores.

Després d’aquest acurat tractament es vol recuperar l’estat de les façanes dels edificis així com les parets de places i carrers per tal de contribuir al manteniment de l’entorn urbà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: