Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joves penedesenques van participar en un projecte solidari i d’intercanvi juvenil

El projecte va consistir en l’organització de tallers de lleure a l’escola del campament de refugiats sahrauí de Hauza (Smara) i d’intercanvi d’experiències amb joves de l’UJSARIO.

D’aquesta manera van conèixer com viuen els joves i la població refugiada sahrauí. El grup es va allotjar en famílies refugiades i van fer visites a serveis i llocs d’interès, que varen permetre conèixer millor com s’organitza un campament de refugiats. L’èxit de la iniciativa estarà en establir vincles d’amistat i de cooperació que tinguin continuïtat en el temps, així com dur a terme activitats de sensibiltzació ciutadana. L’expedició va recollir uns 300 kg de material pedagògic, higiènic i sanitari que va ser lliurat als campaments cedit per les farmàcies i comerços de Vilafranca i comarca. El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: