Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el 25è Torneig de l’Enxaneta

Una presentació especial aquest any ja que precisament en tractar-se del 25è aniversari d’aquesta important competició d’hoquei base

La sala de plens de l’Ajuntament era ahir escenari de la presentació del 25è torneig de l’Anxeneta. Aquest any es compleixen les noces de plata d’aquesta competició d’hoquei base organitzada pel club Patí Sant Ramon. Una edició d’aquesta competició que vol retre retre un sentit i merescut homenatge a totes aquelles persones que estimen l’hoquei sobre patins.

La presentació del torneig va comptar, a banda de tots els organitzadors i representats de l’Enxaneta, amb l’alcalde de Vilafranca, el president del consell comarcal, Ramon Xena, Cisco de la Cruz en reprentació de la diputació i també amb el pare Crispin Funes, en representació de les escoles pare Manyanet de Catalunya. Marcel Esteve va destacar l’Enxaneta com un dels esdeveniment esportiu essencial per entendre la comarca. Al saló de sessions també van ser-hi presents els representants de tots els equips que competiran en el torneig. L’acte d’ahir va servir sobretot per agrair a tots els que han treballat perquè aquesta competició segueixi viva i es plantegi anys de recorregut. A banda però d’agrair el treball fet fins ara, ahir també s’apuntaven ja perspectives de futur. Per tancar l’acte, L’alcalde va fer entrega d’un dibuix que segueix el perfil de la vila al club i seguidament es va fer esclatar una traca a la plaça de la vila. Aquest va ser l’acte d’impàs a la inauguració de la exposició que recull els 25 anys d’història d’aquest torneig. La capella de Sant Joan acull aquesta exposició que ahir s’inaugurava i que recull molts objectes i documents que permeten veure l’evolució del torneig així com les persones que l’han fet possible. Un audiovisual, fotografies així com un gran nombre d’objectes que recorden l’evolució del torneig i a l’hora també la construcció de la història de l’hoquei comarcal.

Els trofeus de campions assolits pels equips del Club així com el primer trofeu creat pel pare Pérez i la foto de tots els equips que n’han estat campions.Un tercer apartat, dintre d’aquesta secció, serà la mostra de tots els diferents records que s’han creat per obsequiar tant els participants com les empreses col·laboradores. L’acte central del 25è aniversari serà el que tindrà lloc a la mateixa pista polilesportiva on es desenvolupa el torneig, que començarà el proper 2 de juny i es desenvoluparà al llarg del cap de setmana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: