Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP critica la programació de Cal Bolet, i considera que és poc atractiva per el públic

El regidor del PP a l’ajuntament de Vilafranca, Josep Ramon, acompanyat de Jordi Bové com a assessor en temes culturals, van exposar el dubtes del seu grup respecte els criteris que es tenen avui dia a l’hora de fer la programació d’espectacles professionals del teatre municipal Cal Bolet. Aquesta programació està gestionada per el Patronat del Teatre, però des del PP es queixen que de fet son tres persones les que decideixen la programació, el regidor de cultura, un tècnic municipal i una persona relacionada amb un grup de teatre.

Bové considera que les xifres d’espectadors del 2005, demostren la poca acceptació que han tingut els espectacles programats. En el 80% de les representacions d’espectacles professionals va haver-hi molt poca assistència. Dels 76 espectacles, només 14 van omplir, i d’aquests la majoria eren de la xarxa d’espectacles infantils.

 

La demanda dels populars s’encamina a mirar de buscar produccions que siguin més atractives pel públic, tot i que puguin resultar també més cares de contractar. NO descarten oferir espectacles més trencadors i adreçats a un públic més minoritari; però no haurien de ser la majoria.

 

De fet des del PP demanen que es miri de solucionar aquesta qüestió, i més quan dintre d’un any s’hagi de fer la programació del nou auditori, per tal d’aconseguir atreure més al públic. Sobre tot, com comentaven des del PP quan es tracta d’un equipament que costarà prop de 6 milions d’€ en la seva construcció, amb un manteniment anual per sobre dels 260.000€ i que després podria resultar que estès absolutament infrautilitzat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: