Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle de Cine Fòrum a l’Institut Milà i Fontanals va finalitzar ahir

El cicle s’iniciava a finals de l’any passat, i al llarg d’aquests mesos s’han anat projectant diferents pel·lícules sempre amb la intenció que servissin per promoure el debat i el diàleg entre els participants. David Martí com a un dels promotors d’aquesta iniciativa comentava tot just abans de començar la darrera sessió que l’acte s’aprofitava per tal de fer el lliurament dels premis del concurs de cartells que es va fer per acompanyar cada una de les sessions. Martí explicava que el veredicte s’ha fet amb la participació de tots els alumnes del centre, i que els cartells participants eren obres dels alumnes de batxillerat artístic.

 

Les guanyadores han estat Neus Bertran i Alba Mas, amb un castell sobre la sessió dedicada a “LA Naranja mecánica”.

 

La idea del cine fòrum era promoure el debat i l’intercanvi d’idees, entre alumnes i professors de l’institut, però també amb gent de fora del centre, com ens comenta la professora de Filosofia del Milà i Fontanals, Carme Jiménez.

 

Entre les pel·lícules que s’han pogut seguir en aquest cine fòrum, a banda de “El gran dictador” que servia de cloenda, hi havien “La naranja mecánica”, “los amantes del circulo polar” o “Sostiene Pereira”, entre d’altres.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: