Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Celobert dels Monjos continua acostant Mozart

Aquest dissabte, a les 12 del migdia, l’actriu Ada Cusidó proposa el conte ESMOZART, una activitat animada amb objectes que forma part del programa “Tot L’any de lectura” de la Diputació de Barcelona. L’ acte tindrà lloc a la Biblioteca Municipal dels Monjos.

I aquest mateix dissabte, a dos quarts d’ 11 de la nit, la pallassa Pepa Plana presenta “L’atzar” a la Sala de la Societat de Cal Rubió, reconvertida en un cafè vienès on es podrà tastar xocolata amb el dolç “mongets”.

L’espectacle és una anàlisi de la vida a través del llenguatge d’una pallassa. Està ple de poesia, d’humor, de màgia i, fins hi tot, Mozart ens fa l’ullet en un moment de l’espectacle. La pallassa Pepa Plana construeix un personatge ingenu i tendre que amb un llenguatge fresc i directe captiva l’espectador.

És la proposta més agosarada d’un cicle que té com a fil conductor Mozart i el seu temps, per això la Sala de la Societat de Cal Rubió es s’ambientarà durant l’espectacle en un Cafè Vienès que ens aproparà a la llegenda de com es va obrir el primer Cafè, a la Viena de finals del segle XVII.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: