Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El canvi d’horaris de la línia 1 del microbús urbà provoca que usuaris es quedin sense servei

La posada en marxa de la línia 3 del microbús urbà a Vilafranca va provocar el reajust d’alguns horaris, amb la intenció de cobrir el màxim d’usuaris i de demandes. La realitat però, és que la supressió del vehicle de les 7 del matí de la línia 1 ha provocat entre alguns usuaris la sensació que se’ls ha abandonat, ja que utilitzaven aquest servei per desplaçar-se bé a l’hospital comarcal o a la residència sociosanitària, i ara no poden fer-ho perquè la línia 3 no cobreix la totalitat de la vila

Els usuaris han explicat també que aquestes situacions es poden veure agreujades de cara a l’hivern, ja que per exemple la línia 3 acaba a l’estació d’autobusos, i fins a la residència socio sanitària hi ha una bona caminada. Consideren els afectats, que s’ha vestit un sant per desvestir-ne un altra, i que se senten perjudicats.

Per la seva banda des de l’Ajuntament, el regidor responsable del servei, Patro Recober, comentava que des de l’equip de govern s’havia volgut solucionar una problemàtica existent pel que fa les darreres hores de treballadors de l’hospital i persones que anaven a la residència a donar el sopar als seus familiars.

El regidor comentava que s’ha de tenir clar que no es pot fer un servei a la carta de cada ciutadà, i que s’ha mirat de donar resposta a la situació que beneficiava a la majoria de ciutadans. Recober remarcava que consideraven que amb la línia 3, que coincideix en gran part del seu recorregut amb la 1 i la 2 i que te una sortida a les 7 del matí, es cobrien les necessitats de primera hora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: