Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU demana a l’equip de govern que es replantegi el projecte d’aparcament soterrat a la Rambla

El grup municipal de CiU ha volgut insistir en que les obres de la remodelació de la Rambla de Nostra Senyora es poden aprofitar per fer-hi un aparcament soterrat. Els convergents, encapçalats pel portaveu del grup Pere Regull han explicat aquest matí en una roda de premsa a la mateixa Rambla que l’equip de govern s’ha de replantejar aquesta possibilitat.

Pels regidors de CiU no és lògic que s’aixequi una Rambla per remodelar-la completament i després s’hagi d’aixecar una altra per fer-hi l’aparcament. A més, segons diuen, les despeses seran molt més grans, ja que per fer un aparcament soterrat les despeses van dividides entre fer el forat i l’aparcament i fer les obres d’urbanització de la part exterior.

 

Des del punt de vista de CiU, és possible fer un aparcament soterrat d’unes dues centes places a sota de la Rambla de Nostra Senyora sense provocar molèsties als veïns ni afectar els edificis de la rambla. A més, demanen que el gestioni l’ajuntament.

 

El grup municipal de CiU ha encarregat un estudi per demostrar que és viable la idea que presenten. Els convergents creuen que si l’equip de govern no vol fer l’aparcament a la Rambla de Nostra Senyora és perquè no estaria acabat per les eleccions municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: