Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU a l’Alt Penedès farà una campanya d’alta intensitat a favor del Si a l’estatut

Aquesta tarda el diputat vilafranquí Joan Raventós, acompanyat del president comarcal de Convergència Democràtica, Raimon Gusi i del president comarcal d’Unió Democràtica, Sebastià Gener; ha fet la presentació del que ha de ser aquesta campanya de la coalició nacionalista a favor de la proposta d’Estatut. CiU farà un total de 30 actes a la comarca, per tant doncs com a mínim un a cada municipi de l’Alt Penedès. El primer dels serà l’enganxada de cartells que es farà a la mitjanit del dijous a divendres d’aquesta setmana.

<p align="left">

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Pel que fa a les formacions que demanaran el NO, PP i ERC, Raventós considera que tots en el fons defensen el mateix concepte, tot i que ho facin amb diferents interessos finals. Un vot negatiu que a m&eacute;s, el diputat de CiU considera que va contra el Pened&egrave;s.

<p align="left">La campanya te el lema de Si al futur, si a l&rsquo;estatut i si a Catalunya, que Raventós va explicar com l&rsquo;ideal de CiU, l&rsquo;eina per assolir-lo i la raó de ser respectivament del seu partit.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Finalment, Raventós va remarcar tamb&eacute; que no tenen la voluntat d&rsquo;utilitzar aquesta campanya per des estabilitzar el govern, ni ha de ser un vot de c&agrave;stig a Maragall.

Entre les personalitat que vindran a la comarca hi ha Núria de Gispert, Vicen&ccedil; Villatoro, Ramon Camp i Oriol Pujol; que comptaran tamb&eacute; amb el suport dels caps de llista i alcaldes de la comarca que faran campanya pels municipis de l&rsquo;Alt Pened&egrave;s.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: