Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge comença L’EXCUSA ÉS MOZART

Aquest és el títol del primer cicle de música clàssica que s’inicia des del Servei de Cultura de Vilafranca i que tindrà com a fil conductor, la música de Mozart. El cicle començarà diumenge amb el Quartet de corsa Sarasate, que interpretaran divertiments per a corda i la petita música nocturna.

El Quartet de corda Sarasate, format a Pamplona l’any 1997, ha destacat pels seus èxits en concursos nacionals i internacionals i els seus intèrprets també han actuat com a solistes amb importants orquestres de Polònia i Espanya.

El cicle continuarà la setmana vinent amb el Quartet de clarinets a4 que faran un concert teatralitzat: Mozart, un geni. I finalitzarà el cicle Josep Maria Roger que compaginarà el fortepiano amb el piano modern amb el concert Mozart versus Clementi el diumenge 28 de maig.

<h1>Tots els concerts es faran a l&rsquo;Ateneu Municipal, a les 7 de la tarda.</h1><h1>Les entrades es podran comprar una hora abans de l&rsquo;inici del concert a la taquilla de l&rsquo;Ateneu Municipal, al preu ser&agrave; de 5 euros.</h1>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: