Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una xerrada de l’escriptor Xavier Polo i una obra de teatre actes de Sant Jordi a Torrelles

Al migdia, i com a Cel·lebració del primer aniversari de la Biblioteca Mare Deu de Foix, Xavier Polo, autor del llibre “Todos los catalanes son una mierda” va fer una xerrada – col·loqui davant de mes de 150 persones que van assistir al Casal Torrellenc per escoltar les anècdotes i vivències d’aquest activista i lluitador en la clandestinitat del franquisme.

 A la tarda, també amb una gran afluència de públic, es va representar l’obra “Tot assajant…Homes” a càrrec del grup L’Escorça Teatre de Sant Joan de Mediona. Tan amb l’acte del mati com en el de la tarda, els representant de la junta de l’entitat van donar a conèixer als assistent la carta rebuda dos dies abans signada per l’alcalde on prohibia taxativament qualsevol acte al Casal Torrellenc per que el local no compleix la normativa actual en seguretat i accessibilitat, continuant així la guerra oberta entre l’entitat cultural i el consistori que pretén construir un nou centre cívic que sigui municipal, m’entres que des de el Casal torrellenc que al 2008 cel·lebrarà el 75 aniversari, es defensa la signatura d’un conveni de col·laboració mútua per posar en normativa el local, i que tot i ser propietat del socis, serveixi per ús de tots els torrellencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: