Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mediona estrenarà gegants nous

Per Sant Jordi tindrà lloc el bateig dels nous gegants del municipi l’Eimedira i en Guillem, dos personatges històrics vinculats al castell de Mediona, que han vist la llum al taller de Manel Casserres a Solsona.

La parella de gegants estan, ara, guardats al Centre Cívic esperant la seva presentació en societat que, al mateix temps comportarà la jubilació dels seus antecessors, el Joan i la Mariona. Aquests gegants són unes construccions infantils fetes amb més ganes que encert, i millorades pel saber fer de les mares dels constructors que els van fer unes vestimentes adequades.

Al bateig dels nous gegants de Mediona, que han comptat amb el patrocini de Freixenet, està previst que participin els gegants de La Llacuna, els diables de Sant Cugat i els grallers de La Pobla de Claramunt.

Amb el naixement de la colla gegantera i uns nous grallers, Mediona vol donar una empenta al folklore català al municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: