Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Finalitza la Mostra de Teatre Infantil i juvenil

Sis escoles de la vila han participat en aquest projecte que ha durat dos caps de setmana. Cal Bolet s’omplia d’espectadors per veure aquests joves actors.

Amb l’objectiu de que el Teatre es converteixi també en una eina educativa diversos centres de Vilafranca han participat en la Mostra de teatre infantil i juvenil. Aquest és un esdeveniment on els protagonistes són els actors i actrius de les escoles de la vila, que han de participar de tot el muntatge teatral, des de la creació del text fins al disseny de les escenografies. Un total de sis escoles han participat en aquest projecte. Ahir es podien veure dues d’aquestes representacions teatrals. Marina Mestres, una de les directores comentava les avantatges d’unir la creació teatral amb el s més joves.

 

I de fet, el barem de l’èxit obtingut es pot medir també per les impressions i sensacions dels alumnes després de la representació  

 

 

Les obres teatrals s’han realitzat o bé com a activitat extraescolar a les escoles o bé en algun crèdit variable. Gràcies a aquest treball els joves actors han pogut conèixer el funcionament d’una representació en tota la seva dimensió.  

Són obres curtes, d’uns trenta minuts aproximats, amb textos de pròpia creació o adaptacions de dramaturgs coneguts.

Un altre dels directors d’un dels projectes teatrals afirmava la necessitat de què el teatre mica en mica tingui més presència en l’agenda cultural dels vilafranquins.

 

I de fet ahir el teatre Cal Bolet presentava un aspecte de ple, tot i que en la majoria de casos de pares d’aquests joves actors.

I de fet ahir el teatre Cal Bolet presentava un aspecte de ple, tot i que en la majoria de casos de pares d’aquests joves actors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: