Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Via Fora! celebra Sant Jordi amb la presentació d’ un llibre i un documental sobre la transició

Demà, a les 8 del vespre, es presentarà el llibre ELS ASSASSINS DE FRANCO del periodista Francesc-Marc Álvaro. L’ acte anirà a càrrec de Jordi Llavina, Marçal Sintes i de l’ autor.

Álvaro afirma en el llibre que la transició democràtica va ser una enorme impostura : la dels herois d’una oposició incapaç de derrocar Franco, la dels exfranquistes que volien continuar tenint vida més enllà del règim i la de tota una societat que, anestesiada durant anys, va acceptar o consentir una sortida de la dictadura que no va passar ni per la reconciliació, ni pel perdó, ni pel reconeixement de les víctimes, ni per la veritat dels fets històrics.

 

Els actes en motiu de Sant Jordi continuaran dijous, a les 8 del vespre, amb la projecció del documental DEL ROIG AL BLAU, que aborda les incògnites que planen sobre el procés de transició al País Valencià.

Aquest acte és coorganitzat entre el Via Fora! i Espai País Valencià de Barcelona. A la xerrada posterior hi assistiran membres d’aquesta associació per fer-nos cinc cèntims d’aquest procés de transició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: