Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El proper Esmorzar UEP tractarà sobre el software lliure

Dijous que ve tindrà lloc, al Centre Àgora, un nou Esmorzar UEP titulat "Software lliure: més avantatges, menys costos" que anirà adreçat a qualsevol persona interessada en crear i desenvolupar un projecte empresarial amb programari lliure, estalviant-se costos i guanyant avantatges.

Dos professionals i un empresari explicaran, des de les seves pròpies experiències, quins són aquests beneficis, respecte a fiabilitat, seguretat i costos. Són Jordi Molina, enginyer de sistemes d’HP a Sant Cugat del Vallés, Pere Martínez, partner sales manager de NOVELL a Catalunya i

David Aguilar, cap i administrador de sistemes de New Light Systems.

L’Esmorzar tindrà lloc de 9 a 2/4 d’ 11 del matí de dijous vinent i la inscripció és gratuïta, però cal confirmar l’assistència a través del correu electrònic o trucant al 93 892 54 04 o al 93 818 06 54.

L’acte ha estat organitzat amb la col·laboració del Centre Vilafranca Virtual, en el marc del programa "Tasta el Programari Lliure".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: