Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU denuncia que l’estació de trens de Vilafranca no quedarà coberta tal i com s’havia dit

Els regidors convergents s’han referit també a la situació, que han qualificat de crisi, que hi ha entre l’equip de govern de l’ajuntament.

Els convergents s’han referit a les darreres declaracions del coordinador de govern, el republicà Ramon Xena, sobre el fet que els regidors d’Esquerra Republicana no assisteixen a les reunions de coordinació de l’equip de govern. El portaveu del grup municipal de Convergència i Unió ha qualificat la situació de insostenible. Segons Pere Regull, la feblesa demostrada per l’equip de govern és també la que ha provocat que el Ministeri de Foment instal·lés a Vilafranca una base de manteniment del tren sense cap compensació o bé el fet que l’estació no quedarà coberta en les condicions que s’havien dit fins ara. Concretament parlen del mur que separar la via per on passarà l’AVE i les vies normals, que arriba gairebé als tres metres d’alçada, quan sempre se’ns havia parlat d’uns 80 centímetres. D’altra banda, pel que sembla, per rodalies tan sols hi haurà dues vies i una de morta, quan hi havia espai per una altre via i l’andana corresponent, de forma que les possibilitats de serveis de l’estació actual serien molt més grans. Per tots aquests motius, Pere Regull vol proposar el treball conjunt de totes les forces polítiques per redreçar la situació. Els regidors convergents han manifestat que no es refien de les promeses fetes ja que s’ha demostrat que el control de l’equip de govern sobre el desenvolupament de les obres ha estat nefast.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: