Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU de Vilafranca referma la seva crítica a l’equip de govern per fer una estació alçada 3 metres

Els membres de l’equip municipal de CiU van fer ahir a la tarda una roda de premsa per tal de refermar-se en la seva denúncia de l’actuació de l’equip de govern en relació al tema del soterrament de les vies, i sobre tot en el que afecta l’estació de rodalies, que segons els convergents quedaria tres metres per sobre de l’actual.

Pere Regull feia referència al polèmic mur que, segons diu, ha passat de tenir una alçada màxima de 1 metre i mig a tenir-ne tres. Un desnivell que en un principi s’havia de superar amb dos graons, ara s’ha convertit en un veritable obstacle.

Per CiU aquest fet és fruit de la manca de capacitat negociadora de l’equip de govern, i de les preses de Marcel Esteve per signar el conveni amb el ministeri, sense tenir en compte el que s’hi deia.

Regull reclamava que els regidors socialistes estiguin per la feina, i vetllin per que no s’acabi fent una cobertura en aquesta zona a dos nivells.

 

D’altra banda, el grup municipal convergent ha lamentat també la decisió de suspendre la sessió plenària d’aquest mes d’abril, i deixar les qüestions per el proper mes de maig. Segons CIU és una mostra de la crisi de l’equip de govern actual, que han decidit prendre’s aquests dies de vacances per reflexionar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: