Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Penedès és la primera entitat financera catalana que utilitza el domini .CAT

L’ entitat d’ estalvis penedesenca va sol·licitar el nou domini d’internet el passat mes de febrer i des d’ avui mateix, els usuaris que vulguin accedir a la pàgina web de l’entitat podran fer-ho adreçant-se a www.caixapenedes.cat.

De tota manera, Caixa Penedès mantindrà actius tots els seus altres dominis amb la recent incorporació del .EU

Segons el registre PUNT-CAT, on es mesura el nivell d’implantació del nou domini en diversos sectors, la categoria corresponent a entitats bancàries i d’estalvi es trobaria només activa en el vincle corresponent a Caixa Penedès, que suposa un 6% d’implantació del total d’entitats financeres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: