Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca tindrà una tercera línia de microbús entre l’estació d’autobusos i l’Hospital Comarcal

Un dels acords més destacats del ple municipal ordinari celebrat ahir a la nit va ser l’ampliació i millora del transport urbà de Vilafranca. Aquest punt es va aprovar amb el vot favorable de tots els grups municipals.

En concret s’ha aprovat ampliar la dotació econòmica a l’empresa concessionària, Autocars Girona, per tal de posar en marxa una tercera línia, que enlloc de fer un recorregut circular per la vila, traçarà una línia llançadora entre l’Hospital i l’estació d’autobusos, passant pel centre de la vila, amb una freqüència de pas de 30 minuts. L’acord també comporta la modificació de la línia número 1, amb l’ampliació d’una nova parada fins a la Residència de la Mare Ràfols, i canviar una part del seu recorregut per poder millorar la connexió entre els serveis de transport de rodalies, a l’estació de trens i a la d’autobusos, i les zones d’espacial interès, com poden ser les residències, l’hospital i el centre vila. Aquestes novetats s’aplicaran a partir del dia 1 d’abril. Per tal d’aplicar aquestes modificacions i l’ampliació de la tercera línia de microbus s’ha acordat incrementar la subvenció anual que l’ajuntament concedeix a l’empresa concessionària del servei. Pel període d’abril a desembre s’ha fet una aportació complementària de 54 mil 600 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: