Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Últims dies per participar al Concurs de cartes romàntiques d’amor i de desamor de les Fires de Maig

El proper 20 d’abril és l’últim dia per participar al primer concurs de Cartes romàntiques d’amor i de desamor, organitzat pel Patronat Municipal de Turisme i el Servei de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. Els premis són importants. Hi ha dues categories, la d’adults i la de joves. Pel que fa a la categoria d’adults el primer premi és un cap de setmana a París i pel que fa a la categoria de joves el primer premi és una minicadena. Els segons premis seran un lot de llibres.

 

El jurat que està format per persones o col·lectius relacionats amb el món de la literatura i la narració. El veredicte i el lliurament de premis es farà públic al saló de plens de la Casa de la Vila, en el marc del pregó de les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats.

L’organització ha facilitat al màxim la participació i les bases contemplen que les cartes poden ser escrites a mà o amb ordinador, amb una llargada màxima de 2 fulls per una sola cara. Les obres seran presentades per duplicat, firmades amb pseudònim, en un sobre tancat. Dins aquest sobre, un altre sobre tancat contindrà una targeta on es faran constar: el nom complet, l’adreça, el NIF, el telèfon, el correu electrònic i el títol de l’obra presentada. Exteriorment, els dos sobres aniran identificats amb el pseudònim del participant i indicant la categoria en què es presenta.

Els treballs hauran de ser lliurats personalment o per correu ordinari a la Comissió Organitzadora del Concurs Cartes romàntiques d’amor o de desamor 2006, edifici de l’Escorxador, c/ de l’Escorxador, 19 –21, 08720 Vilafranca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: