Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní programa seminaris monogràfics per als cuidadors

Aquest mes de març comencen un seguit de seminaris monogràfics del sector professional dels serveis a les persones, dins de les activitats que organitza el Taller d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Sadurní i el Servei de Promoció Econòmica i Ocupació.

Aquests seminaris són gratuïts i estan dirigits principalment a les persones que treballen cuidant a d’altres o bé, persones que tenen interès en dedicar-se professionalment al sector com a cuidadors, auxiliars d’ajuda a domicili o auxiliars de geriatria.

Els seminari tracten sobre la comunicació i l’assertivitat en les professions que tenen cura d’altres persones, les habilitats socials dels auxiliars i finalment, de l’estimulació en les persones grans i amb dependència.

Les inscripcions es poden fer al Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de Sant Sadurní, de dilluns a divendres pel matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: