Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rafael Álvarez "El Brujo" porta el Quixot a Cal Bolet aquest diumenge

<h1>Aquest diumenge a les 7 de la tarda, el Teatre Municipal Cal Bolet acollir&agrave; la representació de l&rsquo;obra &ldquo;Los Misterios del Quijote o el ingenioso caballero de la palabra&rdquo;, una creació de Rafael Álvarez &ldquo;El Brujo&rdquo; sobre textos d&rsquo;Emilio Pascual dirigida i interpretada per ell mateix. La representació forma part de la programació professional que organitza el Patronat de Cal Bolet.</h1>

<p align="left">El Brujo, un dels grans mestres de l&rsquo;escena i gran coneixedor de la literatura cl&agrave;ssica castellana, proposa amb aquesta obra una relectura d&rsquo;una obra cabdal: el Quixot de Miguel de Cervantes. &ldquo;Los Misterios del Quijote&rdquo;, que s&rsquo;inspira en la primera edició de l&rsquo;obra, la de 1605, &eacute;s un passeig per la primera part del llibre en el qual El Brujo dóna vida, amb el mon&ograve;leg que li &eacute;s propi, a un Quixot que gaireb&eacute; es pot tocar, completament posat al dia. L’espectacle comen&ccedil;a amb l’aire, entre burlesc i erudit, d’una confer&egrave;ncia durant la qual es vol difondre la veritable hist&ograve;ria del llibre i el veritable nom del seu autor, l&rsquo;historiador ar&agrave;bic Cide Hamete Benengeli, que s&rsquo;afirma que va dictar el Quixot a Cervantes. A partir d’aquest moment l’actor-conferenciant-escriptor comen&ccedil;a a desdoblar-se, tot barrejant amb talent la hist&ograve;ria del cavaller, el di&agrave;leg amb el públic i la seva pr&ograve;pia biografia.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">El cordov&egrave;s Rafael Álvarez va entrar al món del teatre l&rsquo;any 1970. Ha centrat la seva carrera en l&rsquo;estudi, l&rsquo;adaptació i la interpretació de textos cl&agrave;ssics o obres cabdals de la literatura espanyola. Entre molts guardons, El Brujo va rebre el 2003 la medalla d&rsquo;or de belles arts que atorga el Ministeri de Cultura.

<p align="left">

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: